Werken in Thuiszorg

werken in thuiszorg

Neem contact op

Hebben wij uw interesse gewekt en ziet u een leuke vacature, schroom dan niet en neem contact met ons op. Ook als u het leuk vindt om als zorgverlener deel uit te maken van ons team, bent u van harte welkom. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Hiervoor kunt u bellen naar 06-49893374 of via de mail. Wij staan u spoedig te woord om u verder te helpen.

Vacatures

Werken in thuiszorg?

Zou u graag willen werken in de thuiszorg? Thuis Ontzorgt heeft een aantal thuiszorg vacatures open staan. Bij Thuis Ontzorgt ligt de focus op wijkzorg. We verlenen diverse soorten zorg zoals thuiszorg en 24 uurs/palliatieve zorg. Wij hebben zowel verpleegkundige en verzorgende vacatures voor zzp’ers als mensen die vast in dienst kunnen komen bij ons.

Wij zijn per direct op zoek naar Verpleegkundigen niveau 4 & Verzorgenden I.G. voor diensten in de thuiszorg in de plaatsen Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes, Bussum en Naarden.

Reageer direct

we vertellen je graag meer

Werken in thuiszorg? Stuur ons jouw sollicitatie en voeg eventueel jouw CV bij. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

U zou ons zeer helpen als u uw waarding voor onze zorg/service laat blijken op:

Uw review hier?

Wanneer er voldoende reviews zijn geplaatst zullen ze hier live vertoond worden! Help mee en schrijf als eerste een review voor thuisontzorgt.

Het Ravelijn,

Graaf Lodewijklaan 16a,

1412 AX Naarden

06-49893374

info@thuisontzorgt.nl

© 2024 Thuisontzorgt.nl All Rights Reserved