Thuiszorg die ontzorgt!

“Wij zijn het centrale aanspreekpunt voor al uw zorgvragen”

Palliatieve zorg: Heeft u voor korte of langere tijd zorg nodig, maar weet u niet hoe u dat geregeld moet krijgen omdat u simpelweg door de bomen het bos niet meer ziet in de complexe, onoverzichtelijke wereld van de zorg? Thuis Ontzorgt neemt de zorgvraag uit handen, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is.

24-uurs/palliatieve zorg

Compleet ontzorgen

Thuis Ontzorgt biedt u 24-uurs/palliatieve zorg aan huis voor wie geen genezende behandeling meer mogelijk is.

Wat is 24-uurs zorg?

  • U heeft dag en nacht professionele zorg nodig
  • U bent niet afhankelijk van familie of vrienden
  • U of uw naasten kunnen dagelijkse activiteiten zelf inplannen, zoals: boodschappen doen, een frisse neus halen of een koffie in de stad drinken

Integer en vakkundig

We bieden een klein betrouwbaar team aan van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in de laatste levensfase van een cliënt.

Bent u niet meer in staat om voor uzelf te zorgen, maar wilt u graag thuis blijven wonen?

Dan is de 24-uurs zorg van Thuis Ontzorgt de ideale oplossing.

Dan biedt Thuiszorg Ontzorgt de zorg in uw eigen levens patroon, en we kijken samen wat er voor mogelijkheden zijn om het zo wenselijk mogelijk voor de cliënt en familieleden te laten verlopen.

Bij iedere intake geven we aan de cliënt en de familie, benoemen we wat we nodig hebben om de 24-uurs zorg goed te kunnen uitvoeren.

Wenselijk is: Een eigen (kleine) ruimte voor de zorgverlener. Waar de zorgverlener zich kan terug trekken, slapen en om de familie en/of mantelzorgers nog de ruimte om nog een eigen momentje met de cliënt te geven. U hoeft zich geen zorgen te maken over het gebruik van ruimtes en andere faciliteiten in de woning. Daar worden duidelijke afspraken over gemaakt.

Bij iedere intake geven we aan de cliënt en de familie, benoemen we wat we nodig hebben om de 24 uurszorg goed te kunnen uitvoeren.

Wenselijk is: Een eigen (kleine) ruimte voor de zorgverlener. Waar de zorgverlener kan slapen of zich kan terug trekken om de familie en/of mantelzorgers nog de ruimte voor een eigen momentje met de cliënt te geven. U hoeft zich geen zorgen te maken over het gebruik van ruimtes en andere faciliteiten in de woning. Daar worden duidelijke afspraken over gemaakt.  

Wat wij doen

Thuis Ontzorgt is actief in alle levensfasen. “De zorgvragen zijn heel divers. We ontzorgen ook bij de papieren rompslomp, waaronder indicatiestelling, verzekering, aanvragen PGB, aanpassen van de woning e.d., zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.”

“Doordat de organisatie relatief klein is, zijn de lijntjes kort en kunnen eventuele problemen snel worden opgelost. De drempel is laag, waardoor zowel cliënten als zorgverleners alles aan ons durven te vragen en zeggen. Het geeft veel voldoening als we horen hoe blij onze cliënten met ons zijn, daar doen we het allemaal voor!”

Contact

De beste ontzorging

Hebben wij uw interesse gewekt en heeft u zorg nodig in welke vorm dan ook, schroom dan niet en neem contact met ons op. Ook als u het leuk vindt om als zorgverlener (zzp) deel uit te maken van ons team, bent u van harte welkom.

Contact

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen contact met u op om uw zorgwens te inventariseren zodat wij u een vrijblijvend, passend advies kunnen geven.

Uw review hier?

Wanneer er voldoende reviews zijn geplaatst zullen ze hier live vertoond worden! Help mee en schrijf als eerste een review voor thuisontzorgt.

Het Ravelijn,

Graaf Lodewijklaan 16a,

1412 AX Naarden

06-49893374

info@thuisontzorgt.nl

© 2021 Thuisontzorgt.nl.