Thuiszorg die ontzorgt!

“Wij zijn het centrale aanspreekpunt voor al uw zorgvragen”

Langer thuis blijven wonen.

Heeft u voor korte of langere tijd zorg nodig, maar weet u niet hoe u dat geregeld moet krijgen omdat u simpelweg door de bomen het bos niet meer ziet in de complexe, onoverzichtelijke wereld van de zorg? Thuis Ontzorgt neemt de zorgvraag uit handen, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is.

24 uur / nachtzorg

Compleet ontzorgen

Thuis Ontzorgt biedt 24 uurs/palliatieve zorg aan huis voor wie geen genezende behandeling meer mogelijk is. Deze zorg past bij u wanneer u dag en nacht professionele zorg nodig heeft en niet afhankelijk bent van familie of vrienden. U of uw naasten kunnen dagelijkse activiteiten zelf inplannen, zoals: boodschappen doen, een frisse neus halen of een koffietje drinken.

Integere en vakkundige 24 uurs thuiszorg

Wij werken met een klein, betrouwbaar team aan zorgverleners die gespecialiseerd zijn in de laatste levensfase van de cliënt. Bent u niet meer in staat om voor uzelf te zorgen, maar wilt u graag thuis blijven wonen? Dan is de 24-uurs zorg van Thuis Ontzorgt de ideale oplossing. Wij bieden u in dit geval zorg binnen uw eigen levenspatroon. We kijken samen met u welke mogelijkheden er zijn om het voor u en uw familieleden zo wenselijk mogelijk te laten verlopen.

We plannen graag een intakegesprek met u in waarin we uw zorgwensen bespreken. Bij iedere intake benoemen we wat er nodig is om de 24 uurs zorg goed te kunnen uitvoeren.

Palliatieve zorg in thuissituatie

Dan is de 24-uurs zorg van Thuis Ontzorgt de ideale oplossing.

Wij stellen het op prijs wanneer een eigen (kleine) ruimte ingericht kan worden voor de zorgverlener. Hier kan de zorgverlener zich terugtrekken, slapen en de familie en/of mantelzorgers de ruimte bieden een eigen momentje met de cliënt te hebben. U hoeft zich geen zorgen te maken over het gebruik van ruimtes en andere faciliteiten in de woning. Hier worden altijd duidelijke afspraken over gemaakt.

Bij iedere intake geven we aan de cliënt en de familie, benoemen we wat we nodig hebben om de 24 uurszorg goed te kunnen uitvoeren.

Wenselijk is: Een eigen (kleine) ruimte voor de zorgverlener. Waar de zorgverlener kan slapen of zich kan terug trekken om de familie en/of mantelzorgers nog de ruimte voor een eigen momentje met de cliënt te geven. U hoeft zich geen zorgen te maken over het gebruik van ruimtes en andere faciliteiten in de woning. Daar worden duidelijke afspraken over gemaakt.  

Wat wij doen

Thuis Ontzorgt is actief in alle levensfasen. “De zorgvragen zijn heel divers. We ontzorgen ook bij de papieren rompslomp, waaronder indicatiestelling, verzekering, aanvragen PGB, aanpassen van de woning e.d., zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.”

“Doordat de organisatie relatief klein is, zijn de lijntjes kort en kunnen eventuele problemen snel worden opgelost. De drempel is laag, waardoor zowel cliënten als zorgverleners alles aan ons durven te vragen en zeggen. Het geeft veel voldoening als we horen hoe blij onze cliënten met ons zijn, daar doen we het allemaal voor!”

Neem vrijblijvend contact met ons op

De beste ontzorging

Heeft u behoefte aan 24 uurs zorg aan huis? Het team van Thuis Ontzorgt staat voor u klaar met ervaren verzorgenden en verpleegkundigen. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Hiervoor kunt u bellen naar 06-49893374 of via de mail. Wij staan u spoedig te woord om u verder te helpen.

Contact

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen contact met u op om uw zorgwens te inventariseren zodat wij u een vrijblijvend, passend advies kunnen geven.

U zou ons zeer helpen als u uw waarding voor onze zorg/service laat blijken op:

Uw review hier?

Wanneer er voldoende reviews zijn geplaatst zullen ze hier live vertoond worden! Help mee en schrijf als eerste een review voor thuisontzorgt.

Het Ravelijn,

Graaf Lodewijklaan 16a,

1412 AX Naarden

06-49893374

info@thuisontzorgt.nl

© 2024 Thuisontzorgt.nl All Rights Reserved