Thuis Ontzorgt: uw zorgcoach

“Wij zijn het centrale aanspreekpunt voor al uw zorgvragen”

Zoekt u een zorgcoach in de omgeving van ‘T Gooi? Als (ont)zorgcoach zoeken wij samen met u naar oplossingen om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.

Indien gewenst maken we periodiek een afspraak om de voortgang in de gaten te houden en zijn we HET aanspreekpunt voor al uw vragen. Onze (ont)zorgcoach werkt onafhankelijk en is niet gebonden aan gemeenten of andere instellingen.

De (ont)zorgcoach van Thuis Ontzorgt is uw persoonlijke begeleider. Met behulp van onze zorgplanner brengen wij uw zorg voor nu of later in kaart.

Ontzorgcoach

Langer zelfstandig wonen

Welkom bij de (ont)zorgcoach van Thuis Ontzorgt. Uw aanspreekpunt op het gebied van langer zelfstandig thuis wonen in de regio het Gooi en Vechtstreek.

Zoeken naar oplossingen

Als (ont)zorgcoach zoeken wij samen met u naar oplossingen om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Zo gewenst maken we periodiek een afspraak om de voortgang in de gaten te houden en zijn we HET aanspreekpunt voor al uw vragen.

Onze (ont)zorgcoach werkt onafhankelijk en is niet gebonden aan gemeenten of andere instellingen.

Wat houdt onze zorgplanning in?

De (ont)zorgcoach van Thuis Ontzorgt is uw begeleider. Met behulp van onze zorgplanner brengen wij uw zorg voor nu of later in kaart.

De stappen

We nemen de volgende stappen:

  • Uw zorgwens, onze zorg: wij willen weten wat uw levensstandaard is, zodat we niks over het hoofd zien.
  • Zelfstandig zonder zorg: we willen u, in uw eigen woonomgeving voldoende veiligheid bieden. Zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.
  • Zelfstandig met zorg: er komt een dag dat u thuis meer zorg nodig heeft. Wij brengen uw mogelijkheden in kaart en regelen de juiste hulp.
  • Financieel: goed op orde: samen met u gaan we op zoek naar de beste financiële invulling van uw zorgwens.
  • Wij blijven u helpen: uw zorg is voortdurend aan verandering onderhevig. Wanneer u Thuis Ontzorgt inschakelt bespreken wij uw situatie met alle betrokkenen.

Waarmee kan de zorgcoach u verder ontzorgen?

Het kan zijn dat u slechts behoefte heeft aan het uit handen nemen van regelwerk door onze (ont)zorgcoach op onderdelen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

 • Het aanpassen van uw woning
 • De administratie
 • De bewind voering
 • Het bewegen en actief blijven
 • Het ontlasten van uw mantelzorger

Samenwerkingspartners

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werkt de (ont)zorgcoach samen met verschillende partners op het gebied van onder meer:

 • Ergonomische en bouwkundige adviseurs
 • Indicatie adviseurs
 • Sociaal medisch adviseurs
 • Notarissen
 • Juristen, bewindvoerders en mentoren

Dit is slechts een greep uit onze samenwerkende partners. Afhankelijk van uw vraag leggen wij de juiste contacten.

Contact

Een zorgcoach gevraagd in de omgeving van ‘T Gooi? Thuis Ontzorgt staat graag voor u klaar. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Hiervoor kunt u bellen naar 06-49893374 of via de mail. Wij staan u spoedig te woord.

Over ons

Wat wij doen

Thuis Ontzorgt is actief in alle levensfasen. “De zorgvragen zijn heel divers. We ontzorgen ook bij de papieren rompslomp, waaronder indicatiestelling, verzekering, aanvragen PGB, aanpassen van de woning e.d., zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.”

“Doordat de organisatie relatief klein is, zijn de lijntjes kort en kunnen eventuele problemen snel worden opgelost. De drempel is laag, waardoor zowel cliënten als zorgverleners alles aan ons durven te vragen en zeggen. Het geeft veel voldoening als we horen hoe blij onze cliënten met ons zijn, daar doen we het allemaal voor!”

Contact

De beste ontzorging

Hebben wij uw interesse gewekt en heeft u zorg nodig in welke vorm dan ook, schroom dan niet en neem contact met ons op. Ook als u het leuk vindt om als zorgverlener deel uit te maken van ons team, bent u van harte welkom.

Contact

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen contact met u op om uw zorgwens te inventariseren zodat wij u een vrijblijvend, passend advies kunnen geven.

U zou ons zeer helpen als u uw waarding voor onze zorg/service laat blijken op:

Uw review hier?

Wanneer er voldoende reviews zijn geplaatst zullen ze hier live vertoond worden! Help mee en schrijf als eerste een review voor thuisontzorgt.

Het Ravelijn,

Graaf Lodewijklaan 16a,

1412 AX Naarden

06-49893374

info@thuisontzorgt.nl

© 2024 Thuisontzorgt.nl All Rights Reserved