Thuis Ontzorgt werkt nauw samen met:

Om de zorg- en dienstverlening voor onze cliënten zo goed mogelijk te laten verlopen werken wij samen met een groot aantal partijen in onze regio. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat bijvoorbeeld alle zorgleveranciers of gemeentelijke dienstverlening bij één zorgvrager van elkaars werk op de hoogte zijn en onderling goed contact onderhouden.

Hierdoor komen zo min mogelijk verschillende mensen aan huis bij een cliënt en hoeft deze zijn verhaal niet steeds opnieuw te vertellen.

Ook zorgen wij ervoor dat de samenwerking met de apotheek, de huisarts of het ziekenhuis prima verloopt.

De lijst met ketenparters wordt continue aangevuld maar onderstaand staan al enkele organisaties waar wij goed mee samenwerken.

 • Ter Gooi MC

 • Het AMC

 • Het UMC

 • Het AVL

 • Diverse huisartsen en huisartsenposten in de regio Gooi en Vechtstreken

 • collega-thuiszorgorganisaties. (zoals bijvoorbeeld Vivium Zorgroep, Zuster Jansen,  Amaris, Ontzorg en anderen)

 • Alle landelijke ziektekostenverzekeraars

 • Zorgkantoor

 • Casemanagers dementie

 • Het ABC-team

 • Diverse praktijen voor fysiotherapie

 • De gemeenten Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes, Gooise Meren (Bussum, Naarden, Muiden, Muiderberg) en Hilversum.

 • Mantelzorg 

Regie op mantelzorg (mantelzorg makelaar)
doet het volgende:

Hulp nodig bij de zorg voor je naaste?
Wij helpen jou graag!

Als mantelzorger bent u er voor uw naaste. Echter soms komt u tijd te kort, simpelweg omdat u te druk bent, of omdat u veel tijd kwijt bent aan het bellen met instanties en het regelen van zorg en ondersteuning. Dit vraagt meer van u dan u denkt. Tijd en energie die u liever aan uw naaste of je gezin had besteed.

Even voorstellen: Wij zijn Adriaan en Marion van Regie op Mantelzorg. Ons doel is jouw u verlichten van uw regeltaken. We coachen mantelzorgers, regelen vervangende zorg en nog veel meer zaken.

Wij hebben oog voor de relatie die u hebt met jouw zorgvrager. Jouw kennis en ervaring die u hebt met uw zorgvrager nemen wij mee om uw hulpvraag te beantwoorden en regeltaken over te nemen. De hulpvraag brengen wij tijdens het (intake)gesprek in kaart. Het resultaat is een overzichtelijk stappenplan voor u en de zorgvrager.

Onze kennis en ervaring over de zorg, wetten en procedures is actueel. Wij weten welke zorg mogelijk is en gaan uit van uw hulpvraag. Daarbij kijken wij hoe we datgene kunnen creëren, dat het beste aansluit bij de behoefte van u en uw zorgvrager. Wij hebben ervaring op het gebied van re-integratie, persoonsgebonden budget (PGB), verzorging, verpleging en begeleiding.

Je staat er niet alleen voor, wij van Regie op mantelzorg ontlasten u van uw regeltaken zodat u er voor uw zorgvrager kan zijn.

Wij worden vergoed vanuit uw aanvullende verzekering van de zorgverzekeraar.

Zie de link vanuit het ministerie van VWS:  https://www.regelhulp.nl/…/onderste…/hulp-bij-regeltaken 

In de media: Bruist

Contact

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen contact met u op om uw zorgwens te inventariseren zodat wij u een vrijblijvend, passend advies kunnen geven.

Het Ravelijn,

Graaf Lodewijklaan 16a,

1412 AX Naarden

06-49893374

info@thuisontzorgt.nl

© 2024 Thuisontzorgt.nl All Rights Reserved