Thuis Ontzorgt werkt nauw samen met:

De volgende ziekenhuizen:
Ter Gooi MC, AMC, UMC, AVL.

Met de huisartsen uit de regio Gooi en Vechtstreken.

Andere Thuiszorgorganisaties uit de regio Gooi en Vechtstreken.

En alle ziektekostenverzekeraars.

En verschillende andere disciplines o.a. casemanagers, ABC team, fysiotherapeuten, gemeentes, en met regie op mantelzorg is niet de bron (in de media Bruist)

Regie op mantelzorg (mantelzorg makelaar)
doet het volgende:

Hulp nodig bij de zorg voor je naaste?
Wij helpen jou graag!

Als mantelzorger ben je er voor je naaste. Echter soms kom je tijd te kort, simpelweg omdat je te druk bent, of omdat je veel tijd kwijt bent aan het bellen met instanties en het regelen van zorg en ondersteuning. Dit vraagt meer van je dan je denkt. Tijd en energie die je liever aan je naaste of je gezin had besteed.

Even voorstellen: Wij zijn Adriaan en Marion van Regie op Mantelzorg. Ons doel is jouw te verlichten van je regeltaken. We coachen mantelzorgers, regelen vervangende zorg en nog veel meer zaken.

Wij hebben oog voor de relatie die jij hebt met jouw zorgvrager. Jouw kennis en ervaring die jij hebt met jouw zorgvrager nemen wij mee om jouw hulpvraag te beantwoorden en regeltaken over te nemen. De hulpvraag brengen wij tijdens het (intake)gesprek in kaart. Het resultaat is een overzichtelijk stappenplan voor jou en de zorgvrager.

Onze kennis en ervaring over de zorg, wetten en procedures is actueel. Wij weten welke zorg mogelijk is en gaan uit van jouw hulpvraag. Daarbij kijken wij hoe we datgene kunnen creëren, dat het beste aansluit bij de behoefte van jouw en je zorgvrager. Wij hebben ervaring op het gebied van re-integratie, persoonsgebonden budget (PGB), verzorging, verpleging en begeleiding.

Je staat er niet alleen voor, wij van Regie op mantelzorg ontlasten je van je regeltaken zodat jij er voor je zorgvrager kan zijn.

Wij worden vergoed vanuit uw aanvullende verzekering van de zorgverzekeraar.

Zie de link vanuit het ministerie van VWS:  https://www.regelhulp.nl/…/onderste…/hulp-bij-regeltaken 

In de media: Bruist

Contact

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen contact met u op om uw zorgwens te inventariseren zodat wij u een vrijblijvend, passend advies kunnen geven.

Het Ravelijn,

Graaf Lodewijklaan 16a,

1412 AX Naarden

06-49893374

info@thuisontzorgt.nl

© 2023 Thuisontzorgt.nl All Rights Reserved