Beyuna supplementen

Beyuna heeft een aantal supplementen in haar aanbod waar wij gebruik van maken. Dit zijn onder andere de volgende producten:

  • Beyuna CBD olie
  • Beyuna vitamine C
  • Beyuna magnesium
  • Beyuna vitamine D3
  • Beyuna multivitamine
  • Beyuna omega 3
  • Beyuna probiotica

Wat is Beyuna?

Beyuna staat voor het helpen van anderen met dezelfde motivatie en drijfveer als u om het Beyuna concept en dus ‘uzelf en anderen’ tot een succes te maken. Beyuna wil met haar concept wereldwijd mensen inspireren om op maatschappelijk en economisch verantwoorde wijze middels de juiste producten en diensten een belangrijke bijdrage te leveren aan welzijn, welbevinden en gezondheid van u en anderen. Samen met u: “Designing a world where people come first”. Beyuna wil vanuit haar missie preventieve gezondheid een nieuwe dimensie geven door de markt van voedingssupplementen te voorzien van producten die het menselijk lichaam die aanvullende voedingsstoffen geven. Deze dragen bij aan een gezonde levensstijl voor iedere consument.

Van nature komen vitamines voor in onze voeding, ons lichaam maakt ze zelf niet of onvoldoende aan. Ze kunnen in kleine (micro) of grote (macro) hoeveelheden voorkomen. Er zijn grote gevaren verbonden aan een lichaam met een tekort aan bouwstenen. In de reguliere gezondheidszorg wordt hier te weinig aandacht aan geschonken. Beyuna werkt vanuit de orthomoleculaire geneeskunde. Deze leer streeft ernaar met stoffen te werken die het lichaam kan gebruiken en verwerken, en dat zonder schade aan te richten.

Inside Out

Vanuit onze missie willen wij preventieve gezondheid een nieuwe dimensie geven. De voedingssupplementen van Beyuna geven het menselijk lichaam juist die extra voedingsstoffen die bijdragen aan een gezond leven voor iedere consument. Alle lichaamscellen hebben volgens onze filosofie en ervaring stoffen nodig om optimaal te functioneren.

Beyuna loopt voorop als het gaat om de samenstelling van gezonde producten. Net als gezonde voeding ondersteunen de Beyuna voedingssupplementen jouw gezonde, persoonlijke levensstijl van binnenuit: Inside Out! De natuurlijke vitamines en mineralen van Beyuna worden gemaakt op basis van het Clean Label principe, zonder overbodige ingrediënten die het lichaam niet nodig heeft.

Outside In

Niet alleen voeding heeft invloed op onze gezondheid, ook verzorgingsproducten, makeup en nagellak. En omdat met name nagellak vaak een grote hoeveelheid schadelijke en hormoonverstorende ingrediënten bevat, heeft Beyuna haar assortiment uitgebreid met de mensen milieuvriendelijke nagelverzorgingsproducten van Zoya

Vrij van schadelijke chemicaliën

ZOYA nagellak is Big 10 Free, wat inhoudt dat het vrij is van de schadelijke chemicaliën Formaldehyde, Formaldehydehars, Dibutylftalaat, Tolueen, TPHP, parabenen, Xyleen, Ethyl tosylamide, Kamfer en lood. Je kunt dus volop genieten van de nieuwe kleuren uit de modewereld, zonder je gezondheid in de waagschaal te leggen. Ook daaraan herken je dus onze kijk op een gezonde leefstijl. Want gezondheid werkt volgens ons niet alleen van binnen naar buiten, maar ook van buiten naar binnen, oftewel: Outside in. Zoya nagellak is veganistisch en wordt niet op dieren getest.

ZOYA lippenstift bestaat uit een crème formule die je lippen goed gehydrateerd houden. De smaakloze lippenstift blijft 46 uur zitten zonder je lippen uit te drogen en hij is zeer goed gepigmenteerd. De lippenstift van ZOYA is dierproefvrij en vrij van lood en microbeats (kleine plasticdeeltjes).

Natuurlijke Vitamine C

De vernieuwde Beyuna D3 is gemaakt van korstmos en alfalfakruid. Korstmos is een natuurlijke bron van vitamine D3 en dit maakt Beyuna D3 100% veganistisch. Beyuna D3 is bovendien Clean Label, waardoor het supplement geen synthetische vul-, hulp- of kleurstoffen bevat.

Beyuna D3 zit in een plantaardige capsule gemaakt van Pullulan, dit wordt natuurlijk gefermenteerd uit tapioca. Deze gecertificeerde organic Pullulan capsules zijn de schoonste capsules in de wereld.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over een van de supplementen of wilt u hier graag wat meer informatie over? Wij, van Thuis Ontzorgt, staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Hiervoor kunt u bellen naar 06-49893374 of via de mail. U kunt ons ook benaderen wanneer u thuiszorg nodig heeft. We staan u spoedig te woord.

Uw review hier?

Wanneer er voldoende reviews zijn geplaatst zullen ze hier live vertoond worden! Help mee en schrijf als eerste een review voor thuisontzorgt.

Het Ravelijn,

Graaf Lodewijklaan 16a,

1412 AX Naarden

06-49893374

info@thuisontzorgt.nl

© 2022 Thuisontzorgt.nl All Rights Reserved